Skip to content

Wat biedt Lijf & Psyche?

Dé Zorgsite voor huisarts, POH(ggz), therapeut en cliënt. Lijf & Psyche zorgt voor heldere informatie en een snelle, efficiënte koppeling van cliënten aan de juiste zorg.

Welke discipline?

Welke therapeut?

Combi-zorg?

Hoe vind je de juiste zorg die bij je past?

Zoek op hulpvraag, discipline of neem contact op met onze zorgcoach voor advies.

Maak gebruik van onze zoekfilters om de juiste zorgverlener bij je hulpvraag te vinden. ​

Hoe werkt de site?

Maak gebruik van de zoekfunctie om op locatie, zorgverlener of op klacht te zoeken. Het kan ook zijn dat er een multidisciplinaire aanpak nodig is. Dan kan je samen met de zorg-coach kijken naar de beste aanpak. 

Zorg-coach

Je kunt ons bellen op 085-0607115. Onze zorg-coach kijkt dan met je mee. Er kan gebruik gemaakt worden van een vragenlijst die blootlegt welke hulp geschikt is.

Informatiebron

Lijf & Psyche geeft ook informatie over therapieën en klachten. Je vindt verschillende soorten informatie in de menubalk. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze zorg-coach. 

Vergoedingen

Lijf & Psyche geeft een overzicht van de vergoedingen die mensen krijgen vanuit de ziektekostenverzekering. We hebben een gesloten forum voor collegiaal overleg. Dit zorgt ook voor korte lijntjes tussen de verschillende hulpverleners. Ben je bij ons  aangesloten? Dan kun je ook gebruik maken van (door ons ontwikkelde) digitale diagnostiek en kun je deelnemen aan gratis presentaties of cursussen.

Multidisciplinair

Klachten vereisen soms een multidisciplinaire aanpak. Bij Lijf & Psyche werken de verschillende disciplines nauw samen. De aangesloten therapeuten hebben kennis en ervaring op de belangrijkste raakvlakken. Door de korte lijntjes kan informatie (na toestemming cliënt) eenvoudig worden gedeeld en kun je als cliënt efficiënt worden geholpen. Door het centrale contact- en inschrijfpunt wordt het veel gemakkelijker om de juiste combi-zorg te krijgen.